یک کاشی کاری بسازید که هر کسی به آن افتخار کند

این عروج روحانی در پیش تاق یا موتیفهایی چون منارهها و کاشی کاریها بر روی منارهها به صورت اجر کاری و با طرحهای اسلیمی مقرنسها پیچهای تزیینی نیلی رنگ محیط و قوسهای تیزه دار بیان میشود. این رباط با گذشت سالیان سال هنوز سالم و پابرجا میباشد. واژهٔ رباط که از ریشهٔ «ربط» میآید، به معنای ارتباط میان دو شهر میباشد که واژهای عربی است. قلعه به منظور ذخیرهسازی غلات و مواد غذایی بوده که در آن زمان از ارزش خاصی برخوردار بوده است. بنای نامبرده تاریخ ساخت دقیق ندارد اما زمان بنای آن به ۷۰۰ الی ۸۰۰ سال پیش بازمیگردد که چاپار بران (نامه رسانان) پیغام یک شاه را به شاه دیگری میرساندند. این خانه بزرگ که در قرن دوم قبل از میلاد ساخته شد، در زمان خود نمادی از ثروت و تجمل بود. همانطور که شما پیش احساس دارید، آرزوی این ارادتمند بر این مبتنی است که پس از مرگ جسد مرا از فرانسه به کاشی شش ضلعی ایران اعزام دارند. درب اصلی قلعه به صورت متحرک بوده و به وسیله طناب و قرقرههایی از سمت پایین به بالا با و بسته میشده است.

مخلوط سیلیس و آلومینا بعد از ذوب در کوره قوس الکتریکی در دمایی حدود۲۰۰۰º سانتیگراد به وسیله هوای فشرده دمیده میشود یا بر روی غلتکهای چرخان به وسیلهٔ نیروی گریز از مرکز به الیاف تبدیل میشوند. زمانی که درب اصلی به وسیله دشمن شکسته میشد و دشمن به درون قلعه راه مییافت، درب دوم قلعه بسته میشده و در واقع نقش درب پشتیبانی قلعه را ایفا مینموده است. این روستا در کتب قدیمی به عنوان یکی از سه راس قرآی ثلاثه یزد، که «فهرج» و «خویدک» را نیز شامل میشده، شناخته شده است. این اثر در تاریخ ۲۷ خرداد ۱۳۵۴ با شماره ثبت ۱۰۸۴ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است و در حال حاضر بیشتر قسمتهای قلعه مرمت شده است. سریزد یکی از روستاهای استان یزد و شهرستان مهریز است که قدمتی چند هزار ساله دارد در زمانهای دور دروازهٔ ورودی استان یزد در سریزد بوده و به آن شهر فرافر میگفتند. عدهای معتقدند این بنا کوشهای دروازه خروجی سریزد و در واقع ورودی به سمت شهر یزد یا شهر فرافر بوده که به آن دروازه شهر فرافر میگفتندو بنابراین قدمت آن نزدیک به هزار سال میرسد. استان فارس با بناهای و آثار باستانی قبل از تاریخ شامل سنگ نگارههای غار نشینان روستای دهمورد و بناهای باستانی چون تخت جمشید، نقش رستم و خرابههای استخر، پاسارگاد (آرامگاه کوروش بزرگ) و آسیابهای تاریخی روستای دهمورد به همراه آتشکده و تپه چندین هزار ساله اش و آثار تاریخی «پس از اسلام» چون مسجد و حمام و بازار وکیل شیراز، دروازه قرآن و آرامگاه حافظ و سعدی از قطبهای عمده گردشگری فرهنگی و تاریخی کشور محسوب و پایتخت فرهنگی ایران باستان میباشد.

در مورد دروازه شهر فرافر چندین نقل قول وجود دارد. ترجیحاً، باید مقدار کافی از تابش خورشیدی زمستانی و ابزارهای کافی برای تهویه طبیعی وجود داشته باشد. باید برای ارسال کتابخانه شخصی حقیر، که همه علمی و فلسفی است، ترتیب معقول، داده شود. یک لوله زهکش باید در محیط لبه بام تعبیه شود تا به جمعآوری و حذف آب اضافی کمک کند برای خانههای پلکانی، یک زهکش رهگیری در تاج برم (پله) در طول لبه بام توصیه شدهاست. بنا به گفتهٔ اهالی سریزد که آنها نیز از پدران و نیاکانشان شنیدهاند، سنمبر همانند یک مزرعهٔ دارای قنات آب بوده و استخری نیز در وسط آن وجود داشته است. قلعه سریزد دارای سه طبقه است که از خشت و گل ساخته شده و مصالح مورد استفاده در آن آجر و گچ بوده است. روستای سریزد در ۵ کیلومتری شهرستان مهریز و ۴۰ کیلومتری شهر یزد واقع شده است. رباط کهنه که قدمت آن به دوران سلجوقیان بازمیگردد و اما رباط نو سریزد که دارای یک پلان مستطیل شکل به ابعاد m۳۵ ×۲۰، در شمالیترین قسمت روستای سریزد واقع است. بنایی است کوچک در محله سفلی سریزد در نزدیک مسجد جامع، این ناحیه محلی برای جمعآوری نامه بوده است. مرکز این شهرستان شهر نهاوند است که از شهرهای تاریخی ایران است.

جمعیت وارد شده تا سال ۸۵ میباشد و لازم است مجدد آمارگیری شود. همچنین در سال ۱۳۹۳ از مجتبی یزدانی به جهت مشارکت در ساخت بقعه تجلیل شد. خبرگزاری مهر. ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۳. مرکز تحقیقات علمی و فلسفی مذهبی نامبرده مالک کتابخانه شخصی من خواهد بود. خواهش من این است که مسئولان شهرداری آباده برای این وصیت که، به احتمال، خواست اکثر آباده ای های خارج از ایران است، حسن نظر نشان دهد. تا پیش از انقلاب ۵۷، رادیو کردی در کرمانشاه دایر بود و این رادیو مخاطبان بسیاری در میان کردهای هر چهار کشور به دست آورده بود. علاقهٔ اصلی وی متوجه ریاضیات و اخترشناسی بود و تحت حمایت الغبیگ موقعیت شغلی مطمئنی در سمرقند داشت. همچنین قلعه دارای دو درب بوده است که یکی درب اصلی و دیگری درب پشتیبان قلعه بوده است. این صفحه آخرینبار در ۶ سپتامبر ۲۰۲۲ ساعت ۱۵:۱۱ ویرایش شده است. قدمت این قلعه تاریخی به حکومت ساسانیان (قرن ۳ تا ۷ میلادی) میرسد. ↑ «اصفهان| نیم قرن چالش برای احداث متروی اصفهان- اخبار استانها تسنیم - Tasnim».